Parkering

Under sommaren när det är soliga och varma dagar kan det vara många bilar som vill parkera för att bada vid den fina stranden som finns i närheten av oss, så var ute i mycket god tid innan er avgångstid. 

Vi vill informera om att den parkering som finns inne vid Campingens reception ( stor grusplan) är en betalparkering som drivs av Waxholms Campingen AB och kostar 60 kr/tim, så vi rekommenderar istället de gratis parkeringar som finns. 

Tips på gratis parkering är: 

1. Vi har hos oss innanför en bom ca 12 st p-platser som är reserverade för Skypark gäster,  6 st p-platser bakom vår reception och 6 st precis efter bommen  Koden till bommen är 2567

2. Efter hela Eriksövägen ( den vägen ni kommer in på ) ända fram till Campingens reception är det gratis att stå vid sidan av vägen.

3. I början av Eriksö området finns en parkeringsplan.

4 Stor gratis parkering bakom kommunhuset in på Tallarövägen, ligger innan man kommer in på Eriksö området, ca 300 meter från oss. 

Så var ute i GOD TID på sommaren för att att ha lite tid på er för parkering en solig dag, vi rek. att anlända till området ca 30 minuter innan er starttid för att sedan kunna checka in ca 20 min. innan.

Här hittar du också Vaxholms stads parkeringskarta med information kring alla parkeringsmöjligheter som finns i övriga Vaxholm.. Till kartan