Parkering

Under sommaren när det är soliga och varma dagar kan det vara många bilar som vill parkera för att bada vid den fina stranden som finns i närheten av oss, så var ute i mycket god tid innan er avgångstid.

OBS!  Vi vill informera om att den parkering som finns vid Waxholms Campings kiosk ( en grusplan) är en betalparkering som drivs av Waxholms Campingen AB och kostar 60 kr/tim, så vi rekommenderar istället alla de gratis parkeringar som finns. ( se nedan)

Gratis parkeringar

1. Vi har hos oss innanför en bom ca 12 st p-platser som är reserverade för Skypark gäster, 6 st precis efter bommen samt 6 st bakom vårt receptions hus.  ( Koden till bommen står på er bokningsbekräftelse )

2. Efter hela ena sidan av Eriksövägen ( den vägen ni kommer in på ) ända fram till Campingens kiosk är det gratis.

3. I början av Eriksö området finns två stora parkeringsplaner. ( ca 200 meter från oss )

4. Även gratis parkering bakom kommunhuset, kör in på Tallarövägen, ligger innan man kommer in på Eriksö området, ca 450 meter från oss. 

Så var ute i GOD TID på sommaren för att att ha lite tid på er för parkering en solig dag, vi rek. att anlända till området ca 30 minuter innan er starttid för att sedan kunna checka in ca 20 min. innan.

Här hittar du också Vaxholms stads parkeringskarta med information kring alla parkeringsmöjligheter som finns i övriga Vaxholm. Till kartan